Kim Kardashian: Verujem da ćemo se na kraju pomiriti sa Caitlyn Jenner

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram/kimkardashian)

Drama između porodice Kardashian/Jenner i Caitlyn Jenner možda će se uskoro okončati. Tome se bar nada Kim Kardashian.

Rijaliti zvezda nedavno je gostovala u emisiji The View, gde je između ostalog govorila i o poljuljanim odosima sa Olimpijskom šampionkom nakon objavljivnja njenih memoara The Secrets of my life. „Definitivno sam se iznervirala zbog toga. Naša porodica je bila oduvek bliska i držali smo se čvrsto kroz sve nedaće, i malo je reći da smo bili šokirani iznošenjem stvari koje jednostavno nisu bile istinite ili nisu imale nikakvog smisla ili su bile uvredljive. Na kraju, moja majka i Caitlyn su bile 25 godina u vezi i morate pokazati malo poštovanja za to vreme“, izjavila je Kim.

(foto: Instagram/caitlynjenner)

Iako sa Cait ne razgovara već nekoliko meseci, zahvalna je na svemu što je 67-godišnjakinja uradila za njene sestre i nju, i to kako ih je odgajila nakon smrti Roberta Kardashiana. „Ona će uvek biti moj očuh i osoba koja me je odgajila i naučila mnogim stvarima u životu, bila je tu kada je preminuo moj otac. Nikada neću zaboraviti šta je Caitlyn usadila u nas dok smo bili deca i deo je onoga što sam ja danas. Biće zauvek deo mene. Jesam li razgovarala sa njoj u proteklih par meseci? Ne“, iskreno je izjavila supruga Kanye Westa pred kamerama.

Na kraju je dodala da veruju u oproštaj te da se nada da će se sve rešiti jednog dana. „Mi nismo takva porodica. Potrebno je da se malo izduvamo i zajedno ćemo preći preko svega, imamo sestre. Na kraju će se sve rešiti“, objasnila je Kim u intervjuu.

https://youtu.be/7B4S81pLP54

POSLEDNJE VESTI