Prati nas

Život

Kim Kardashian: Više ne poštujem Caitlyn Jenner

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Poslednja emitovana epizoda rijalitija U korak sa Kardašijanovima bavila se reakcijama slavne porodice nakon čitanja memoara koje je objavila Caitlyn Jenner, a u kojima je, osim lične ispovesti o promeni pola pred očima celog sveta, glavna tema bivša supruga Kris Jenner koja je predstavljena u izrazito negativnom svetlu.

Iako je Caitlyn, koja se, takođe, pojavljuje u epizodi, pokušala da objasni Kim Kardashian da su ti memoari bili njen način da se izbori sa svim onim što ju je mučilo, najpoznatija rijaliti zvezda na svetu nije imala razumevanja za to. “Ako nastaviš da prozivaš moju majku i celu našu porodicu uopšte, ja, ako ni zbog čega drugog onda barem zbog sestara, ne mogu više da provodim vreme sa nekim ko ne brine o osećanjima moje majke. Sve ovo je otišlo predaleko.”

Kasnije, u razgovoru sa majkom, koja je, sasvim opravdano, ljuta na Caitlyn, Kim je dodala: “Više je ne poštujem. Ne želim u svojoj blizini nekoga ko ima takvu perspektivu svega onoga što se desilo u našoj porodici.”

Kris je, takođe, istakla kako smatra nepravednim to što se i prethodni brak njenog bivšeg supruga raspao jer je želeo da promeni pol, a on joj to nije rekao, odnosno nije joj pružio mogućnost da bira da li želi da stupi u brak sa takvom osobom.

“Ono što me je najviše zabolelo u tatinoj knjizi je način na koji se govori o mojoj porodici”, priznala je skrhano Kendall Jenner. “Uostalom, ona je odgajila Kardashianove takve kakvi jesu, a svi oni su i dalje moja krv.”

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Moje misljenje

  05. 06. 2017. at 13:53

  Televisa presenta

 2. ĐOŠA

  05. 06. 2017. at 15:28

  KIM JE SMRDLJIVA CIGANKA

 3. @Djosa

  06. 06. 2017. at 11:29

  Kim je smrdljiva ciganka sa 100miliona dolara na racunu,a ti si smrdljivi ciganin sa 100 dinara u dzepu. :*

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top