Prati nas

Foto

Ko je više seksi: Shawn Mendes, Kendall Jenner, Noah Centineo u prolećnoj kampanji za Calvin Klein

Biće vam potreban hladan tuš!

Samo nekoliko dana nakon što je Shawn Mendes umalo “srušio internet” svojim golišavim fotografijama za donji veš Calvin Kleina, kompanija je odlučila da obelodani svoju novu kampanju!  

Prema njihovim rečima, njihova prolećna kampanja za 2019. godinu spremna je da obeleži “sirove emocije mladih ljudi i ono sa čime se oni suočavaju danas”.

Fotografije koje su nastale u okruženjima poput svaćih soba i kupatila spremne su da prikažu koncept “znatiželje, prijateljstva, seksualnog istraživanja i duha borbe mladih ljudi”.

View this post on Instagram

@CalvinKlein #MyCalvins. Campaign coming this week.

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Pored Shawna, za donji veš ove kompanije fotografisao se i mladi glumac Noah Centineo – kome je ovo prvo ovakvo iskustvo do sada, a tu je i Kendall Jenner koja je fotografisana u donjem vešu – gaćicama i brusu.

Mislim da mladost nema zaista svoj kraj” , priznala je zvezda emisije U Korak sa Kardashianima. “Mislim da je sve u glavi i tome kako se osećate, a ne u godinama.” 

View this post on Instagram

@calvinklein by @_glen_luchford #mycalvins

A post shared by Noah (@ncentineo) on

Ipak, fotke koje su izazvale lavinu reakcija i završile na naslovnim stranama magazina i tabloida svakako su one sa Shawnom, obzirom da je mladi pevač postao miljenih tinejdžerki širom sveta i da nekoliko poznatih ličnosti nije moglo da ne odoli i komentariše fotke na instagramu.

Jennifer Lopez bila je jedna od tih zvezdi koja je ispod fotografije napisala “Ubijaš!”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top