Ko su Bekamovi pokrajine Baden?

Posle Jelene Karleuše, još jedna “diva” je otišla u Nemačku preko svog muža fudbalera. Ovog puta je u pitanju “susjetka” iz Kroacije, Nives Celzijus. Verujem da će čak i Karleuša biti ovog puta ljubomorna jer nju nemački mediji nisu dočekali kao što su ovu nesrećnu starletu. Naime, u nemačkom tabloidu Bild je osvanuo naziv “Herzlich Wilkommen in Deutschland, sexy Nives” što u prevodu znači “Srdačna dobrodošlica u Nemačku, seksi Nives“. Da li vi verujete u ovo?!

Uz to su još napisali i “Napokon je stiglo najjače pojačanje zimskog prelaznog roka” pritom misleći na Nives, a ne na njenog muža Dina Drpića.

Nives i Dino Drpić su već sada proglašeni Bekamovima pokrajine Baden. U Bildu su napomenuli kako je Nives Plejboj zečica i pevačica, ali se nisu dotakli njene književne karijere. Posebno im je bila zanimljiva priča o njihovom navodnom seksu na sred Dinamovog stadiona.

Trener tima Karlsrue, Rolf Do(h)emen nije želeo da komentariše te priče jer ga, kako kaže, više zanimaju  Dinovi kvaliteti na fudbalskom terenu.

Izvor: Javno

Povezane vesti

Back to Top