Search
Close this search box.

Ko vam se još svideo na Dori? Kolege iz OT čestitale Cukrovu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Igor Cukrov, bivši student OT biće predstavnik svoje zemlje Hrvatske na Eurosongu, kao što sam već pisala. A kako su prokomentarisale ovu pobedu njegove kolege sa akademije OT? Evo prenosim vam njihove izjave za Mondo!

Sonja Bakić je rekla: „Jako mi je drago što je Igor pobedio! Priznajem, navijala sam malo više za Anu Bebić, ali Igor je naš. Drago mi je što bar jedan od ‘nas’ ide na Eurosong. Naravno, volela bih da i Srbija pored Hrvatske na takmičenju u Moskvi ima svog predstavnika, pa bila to ja, Danijel i Milica ili OT bend “

cukrov-igor

Sajko je takođe bio presrećan zbog Igorove pobede: „Presrećan sam zbog Igora! Već sam uputio čestitke i njemu i njegovoj porodici. Drago mi je zbog njega – on je neko sa kim sam do juče živeo i koga mnogo gotivim“. Na pitanje da li možda postoji šansa da se Igoru pridruži neko iz OT-a, Sajko je uz osmeh rekao: „Družićemo se u Moskvi“

A šta je rekao Đorđe Gogov: „Oduševljen sam što je student Operacije trijumf pobedio na Dori. On će biti dostojan predstavnik Hrvatske na Eurosongu. Mislim da je mogao bolje da izvede pesmu, ali ne sumnjam da će njegov nastup na festivalu biti savršen „.

Inače meni se jako svideo nastup Ane Bebić na hrvatskoj Dori! Imala je odličan stajling, fenomenalan nastup i koreografiju, samo mislim da je mogla mnogo bolje da otpeva svoju pesmu „Mrzim spore stvari“. Svi smo čuli kako Ana dobro peva na akademiji OT, ali na Dori je bila jako primetna trema i kod Ane i kod pobednika Igora Cukrova. Kako vam se sviđa Anin nastup? Ko je bio vaš favorit?

izvor: Mondo

POSLEDNJE VESTI