Jedva čekam Beoviziju! A vi?

Zahvaljujući mojoj mladoj prijateljici Minji Samardžić, koja mi je dozvolila da koristim njene privatne fotke, možete videti u kom fazonu će izgledati nastupi, ali i takmičari na predstojećem takmičenju Beovizija. Na sličicama ćete videti OT bend i Kaju, Milicu, Sonju, Danijela i Minju Samardžić na snimanju promotivnih spotova za samo takmičenje. Kako devojke dobro izgledaju… Nemam reči… Bravo za stajling! Minja je inače debitant i ovo će joj biti prvi ozbiljan nastup pred velikim auditorijumom, ali pored takvih gena verujem da će imati jako uspešnu karijeru… Tako da Minja držimo ti palčeve… Da vas podsetim Minjin tata je naš poznati pevač Željko Samardžić. Minja će na Beoviziji pevati pesmu „Petak uveče“ koju je dobila na poklon za osamnaesti rođendan, koji je skoro napunila od Marine Tucaković.

A kad sam ih već spominjala, evo i jedne novosti vezano za OT bend! Naime, Sajko, Đole, Nikola P. i Vukašin će nastupiti kao predgrupa poznatom britanskom pevaču Džejms Blantu. To je za svaku pohvalu i veliki uspeh za muzičare koji su tako kratko na sceni, a već su toliko postigli. Svaka čast momci… I naravno svi jedva čekamo 7. i 8. mart!!!

22 Responses

  1. Svaka cast OT-bendu,biti predgrupa Dzejmsu Blantu velika je cast…
    Sonja i Milica su preslatke a Danijel u svom fazonu i dalje…
    Svima zelim dobar plasman na Beoviziji!!!!!

  2. Ovaj Danijel je mnogo sladak…ima lep osmeh,a i Milica je prva liga…

  3. volela bih da je ot band pobedio na beoviziji nego marko kon zaista pesma marka kona nije bila prikladna za evroviziju dok je pesma blagoslov za kraj bila najbolja i zaista ot bandu zelim puno srece a nova pesma koja se zove strpi se jos malo je super BRAVO!

  4. mundane forderung loudspeaker inspectors zydus bookings assembly kaufmann malia wake americans

  5. netratings korean sidestep nationwide personally chatter agreed reminder academia abode coaches

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI