Search
Close this search box.

Koja farmerka ne mari za higijenu, a ko je preneo Filipu polnu bolest?

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Sinoć je nastao opšti haos na suđenju na Farmi. Marija Mijanović i Goga Aleksić tužile su Mariju Anu Smiljanić jer je izjavila da su njih dve štrokave. Uvredu su veoma ozbiljno shvatile i želele su da joj vrate istom merom, a u toj nameri su im se pridružili i drugi farmeri.

„Devojka komunicira sa troje ljudi. Ne razgovaraš sa ljudima. Tvoja funkcija je noću, izabrala si pravu noćnu smenu. Koliko sam videla ni kamera te više ne snima jer nisi zanimljiva“, oštro joj je rekla Goga, a potom su joj se pridružili i ostali takmičari.

Svi znamo da su Marija i Goga vredne devojke. Specijalno Marija, ona je jako pedantna. Ja ću reći istinu, nikako ne može da se kaže da su Marija i Goga štrokave. Nikako. Možda može da se kaže za Karikaturu, za Marijanu. Ali obično, napad je najbolja odbrana, obično će štrokava, prljava i glupa devojka da optuži najzgodniju i najlepšu, a to je Marija“, rekla je Jelena Golubović, a potom se javio i Džoni koji je želeo da objasni svima koliko je Marija Ana glupa devojka.

„Pitao sam je zašto ti je Marija ružna i štrokava. Ona je odgovorila: ‘Pa, ne znam, tako mi deluje. Usta su joj štrokava. Nekako su nesrazmerna.’ To samo govori o njenoj inteligenciji, jer ne zna šta znači prljavo i štrokavo“, rekao je Džoni.

Međutim, haos je nastao tek kada se Filip javio za reč. On je jedini farmer koji je imao da kaže nešto protiv Goge i to tako što ju je optužio da mu je prenela polnu bolest.

„Ja nisam bio kod lekara samo za ovo na ruci, već sam bio i na pregledu polnog organa. Gogo savetujem ti i da ti isto odeš na pregled. Zato što sam ja ovde bio sa Dušicom i sa tobom. Posle Dušice mi ništa nije bilo, a posle tebe jeste“, rekao je Filip, a Goga je odmah skočila i počela da se svađa sa farmerom.

Šta se posle desilo, možete pogledati ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=u2tv14KHjc4

https://www.youtube.com/watch?v=4wHVzwD2ITU

POSLEDNJE VESTI