Kraljevska beba je stigla: da li će George i Amal Clooney biti kumovi?

Kraljevska beba napokon je stigla! Meghan Markle i princ Harry danas su postali roditelji malog dečaka, čije ime i dalje ne znamo.
Par je zvaničnu vest objavio na zajedničkom Instagramu, a prekosutra ćemo prvi put videti kraljevsku bebu. Njegovo ime još uvek nije poznato već se samo nagađa – kao i o kumovima. Za sada su najglasniji tračevi da bi bračni par Clooney, George i Amal, mogao da krsti mališana. „Oni su mnogo bliži nego što naslovi navode,“ otkriva izvor dodajući da je George izjavio da ima jak predosećaj kako će on i njegova supruga biti jedni od ljudi koje će kraljevska porodica pitati za prihvatanje  važne uloge. Postavlja se pitanje, kako je zapravo došlo do spajanja ovog moćnog kvarteta? Prema zvaničnim izveštajima, George i Harry kreću se među istim filantropskim krugovima već godinama, a nakon „dodavanja“ svojih supruga u „miks“ – dva para postala su još prisnija!
Osim regularnih večera, Clooneyevi su ugostili vojvodu i vojvotkinju na svom imanju koje se nalazi na raskošnom jezeru Komo, u avgustu ove godine, gde je kraljevska porodica, kako izvori navode, imala ubrzani kurs roditeljstva upoznavši blizance poznatog para. Geogre i Harry do sada su uspostavili neosporivo prisan odnos, ali njihove supruge su zapravo te koje su postale nerazdvojne! Meghan se odlučila da „pozajmi“ Amaliinog frizera za svoj poseban dan. „Megan je impresionirana sa Amal,“ objasnio je izvor dodajući da vojvotkinja veruje da bi, kako kaže, advokat koji se bori za ljudska prava bio fantastičan uzor za njihovo dete. „Amal je prelepa i predivna, odličan doprinos pordici. Zavoleli smo je od momenta kada smo je upoznali. Ubola je džek pot!“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI