Kraljica razvalila!!!

Jedna i jedina Madona je sinoć pred nešto više od četrdeset hiljada ljudi održala neverovatno dobar koncert na beogradskom Ušću. Vaša Tračara je bila tamo i provod je bio FE-NO-ME-NAL-AN!

Madona je doduše izašla na scenu sa sat vremena zakašnjenja, što nas je pomalo zabrinulo, jer je uglavnom na celoj “Sticky and Sweet” turneji bila tačna u sekundu. Jedan od gledalaca u pubilici koji je stajao blizu mene duhovito se zapitao: “Hmmmm, možda je Lurds dobila svoju prvu menstruaciju, pa je nastala pometnja?!” Cccc

madona-koncert

Šalu na stranu, ništa slično nije bilo u pitanju, već kako kažu organizatori Madona je želela publiku da drži u neizvesnosti, kako bi koncert bio što bolji. Koncert je trebalo da počne u devet, a počeo je par minuta posle deset. Ali kad je počeo, pozitivna enrgija se jednostavno raspršila Ušćem.

Madona je koncert otpočela pesmom sa poslednjeg albuma “Candy shop”. Kraljica popa, koja je stvarno dokazala da tu titulu ne drži uzalud, bila je jako raspoložena, nasmejana, i dala je sve od sebe. Najveće uzbuđenje u publici definitivno je bilo kad smo ušli u drugi deo koncerta pod naslovom “Old School” kad smo svi, čak i oni skroz pozadi, đuskali uz stare hitove kao što su “Get into the groove”, “Holiday”

madona5

Đuskanje se samo nastavilo, jer je Madona želela da nas nauči i španski. U delu koncerta pod naslovom “Gipsy” Madona je bila skroz u svom elementu. Izvođenje “La isla Bonita” u drugačijem aranžmanu sa grupom gitarista koji su sa Kraljicom otpevali romsku pesmu “Lela pala tute” (Doli Doli) bilo je totalno ludo! Pogledajte ispod!

Madona je odala počast i preminulom Kralju popa Majklu Džeksonu, kad se njegova “slika i prilika” pojavila na sceni đuskajući kao on. Nekoliko bitova najpoznatijih Majklovih pesama i svi u publici su aplaudirali.

Poslednji deo koncerta pod nazivom “Rave” bio je podjednako dobar i tad smo uživali u hitovima “Ray of Light”, “Like a Prayer”, “Frozen”

Na koncrtu u VIP loži mogli su se videti mnoge poznate ličnosti među kojima su bili  Željko Joksimović sa devojkom Jovanom, Jelena Karleuša sa mužem Duškom, Čeda Jovanović sa suprugom, Veran Matić, Boško Jakovljević, Milorad Mandić Manda, Oliver Dulić, Marijana Mateus sa ćerkama,  Savo Milošević sa suprugom, Prljavi inspektor Blaža, Dragan i Maja Bjelogrlić, Branislav Lečić,  i mnogi drugi…

Madona je ostvarila odličnu komunikaciju sa publikom kad nas je tokom koncerta pozivala da igramo, skačemo, a delić ćete čuti i videti u video klupu ispod, pri izvođenju pesme “Beat goes on”.

Sve u svemu, ovo je stvarno bilo nešto jedinstveno i neponovljivo! Pa šta da i očekujemo drugo od Madone, ipak je samo jedna Kraljica… :)

foto: pressonline.rs, mtsmodo.com

Povezane vesti

Back to Top