Prati nas

Foto

Kylie Jenner zatresla internet seksi fotografijama novog kalendara

TV zvezda i make up preduzetnica Kylie Jenner predstavila je delove svog novog kalendara u nekoliko objava na instagramu.

Prva fotografija je u ujedno i fotka koja će se naći na nasovnoj, početnoj strani kalenadara, a Kylie je obučena u zlatnu haljinu koja košta svega trideset šest dolara. Međutim, milijarderka je upotpunila svoj izgled velikom zlatnom krunom od šest hiljada dolara koja je fanove ostavila bez daha.

U seriji crno-belih fotografija, Kylie i njena ćerka Stormi obučene su gotovo identično, a na jednoj od objava možemo videti i Travis Scotta. 

View this post on Instagram

thankful.

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

Happy Thanksgiving 🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

U poslednjem krugu, Kylie je objavila fotografije u zebra kostimu, a u opisu je dodala da je tokom odrastanja cela njena soba bila sa motivima zebre, “To mi se smučilo. Odbija sam bilo šta što ima veze sa zebrama sve do ovog trenutka sada,” otkrila je ona.

Manekenku je javnost 2016. godine osudila jer je fotografije snimila sa ozloglašenim Terryjem Richardsonom, optuženim za seksualno uznemiravanje. Iako se nije oglašavala ovim povodm, ove godine je odlučila da unajmi Grega Swalesa, koji je ranije radio sa njenom sestrom, Kim Kardashian.

Ono što je prilično čudno i izaziva konfuziju fanova je činjenica da se u linku za kupovinu novog kalendara nalazi Richardsonovo ime, a ne Swalesovo, kako bi inače trebalo da bude.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top