Prati nas

LGBT+

Lady Gaga obeleželila godišnjicu borbe za LGBT prava: Primila bih metak umesto vas!

Pevačica je još jednom pokazala ljubav za gej zajednicu!

Pop provokator Lady Gaga iznenadila je građane okupljene na godišnjici Stounvolske revolucije u Njujorku kada se pojavila obučena u duginim bojama od glave do pete i održala emotivan govor podrške LGBT zajednici!

Jako sam emotivna danas” , započela je Gaga. “Ova zajednica se borila i nastavlja da se bori za prihvaćenost u društvu, toleranciju, ljubav i mir. Vi ste definicija hrabrosti” , rekla je Gaga okupljenima.

Gaga je potom nastavila da govori i izjavila da će nastaviti kao i do sada da se bolji za bolji položaj LGBT zajednice u društvu, kako kroz nastupe i pesme, tako i kroz svoj građanski aktivizam po kome je poznata godinama unazad.

Prava ljubav je kada bi primili metak umesto nekoga, a ja bih primila metak umesto vas bilo kog dana u nedelji” , dodala je pevačica.

Ona je pored toga govorila o važnosti tolerancije, prihvaćenosti ali i o značaju brige o sebi i brige o svom mentalnom zdravlju.

Gagi se na godišnjici Stounvola pridružila i modna kreatorka Donatella Versace.

Pogledajte video ispod.

Pokret za LGBT prava u Sjedinjenim Državama datira još od 1920-ih, kada je osnovana prva dokumentovana organizacija za gej prava. Od tada, različite grupe su se zalagale za LGBT prava i pokret se ubrzao nakon Stounvolske revolucije 1969. godine.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Reklama

HOT TOP 10

Reklama
To Top