Search
Close this search box.

Lady Gaga uz izvinjenje obrisala pesmu sa R. Kellyjem

Popularni pevač R. Kelly našao se u centru skandala nakon što je emitovana prva epizoda dokumentarne serije Surviving R. Kelly, tokom koje žrtve muzičara pričaju o traumatičnom iskustvo kada ih je silovao. Među žrtvama se nalaze njegove bivše saradnice, ali i maloletnice (više o ovom serijalu pročitajte OVDE). A u celu priču se uplela i Lady Gaga.

Naime, Lady Gaga i R. Kelly su davne 2013. godine objavili spot za zajedničku pesmu Do What U Want, koja je zbog kontraverznog saržaja, ali i činjenice da je pevačica snimila pesmu sa nekim kome je suđeno za dečiju po**ografiju, privlačila veliku negativnu pažnju. Pevačica je tada oštro branila ovu saradnju, rečima:

‘’R. Kelly i ja smo žrtve netačnih priča koje kruže o nama. To nas je i povezalo’’.

Ipak, nakon dokumentarca Gaga je promenila mišjenje o reperu, zbog čega je obrisala zajedničku pesmu sa svih platforma, uključujući i YouTube, iTunes i Spotify.

‘’Stojim iza žena 1000%. Verujem im. Znam da pate i mislim da njihovi glasovi treba da se čuju i shvate ozbiljno. Kao neko ko je takođe žrtva seksualnog zlostavljanja, napravila sam tu pesmu i spot u najmračnijem periodu svog života’’, priča Gaga, pa dodaje:

‘’Moja namera je bila da stvorim nešto veoma mračno i provokativno jer sam bila besna i nisam znala kako da prevaziđem traumu. Pesma se zove Do What U Want (With My Body)Radi šta želiš (sa mojim telom) – i mislim da to objašnjava koliko su moje misli bile izvrnute’’.

Muzičarevi advokati tvrde da je cela priča iz dokumentarca lažna i izmišljena u televizijske svrhe, kao i da će to uskoro dokazati.

POSLEDNJE VESTI