Laži naših poznatih: ‘Grudi su mi porasle od margarina’ i ‘Usvajam Japanca’!

Veza vremešnog folkera i mlade pevačice i dalje traje (foto: Arhiva)

U laži su uvek kratke noge. Ovu lekciju trebalo bi da su zauvek naučile poznate ličnosti sa ove liste, jer pretpostavljamo da ne vole da im se cela nacija smeje!

Šaban i Cuca – “On je meni pomogao”

Već se neko vreme javnost naslađuje detaljima iz afere kralja narodne muzike Šabana Šaulića i nekoliko decenija mlađe pevačice Ivone Negovanović umetničkog imena Cuca. Cuca se prvo klela da je njoj Šaban samo pomogao u životu i da joj je bio tu kada joj je bilo najteže, a Šaban se vajkao: “Ma, kakav sam ja švaler sada u ovim godinamana? Što nisu pričali to kada sam bio mlađi”, poručivao je on.

I nakon silnih demantija što od Cuce, što od Šaulića, njih dvoje su čak nekoliko puta uhvaćeni na delu. Prvo su ih slikali u šopingu u Inđiji, pa u Šabanovoj kući u Krčedinu, i onda kao šlag na torti, zabeleženo je kamerom kako se ljube na Slaviji….

Ana Nikolić – “Usvajam malog Japanca” (foto: Facebook)

Ana Nikolić je svakako šampion na ovoj listi jer je ona sve prevazišla. Pre nekoliko godina ponosno je izjavila a će usvojiti malog Japanca. Okej, izjavila je i ne bi bilo problema da se sa potencijalnim detetom nije slikala za naslovnu stranu jednog nedeljnika.

Kao bomba je odjeknula vest posle nekoliko dana da je dete samo “iznajmljeno” za slikanje, da su mu roditelji Kinezi koji već godinama žive u Srbiji i da je slikanje koštalo neznatno malo. Ana se nikada nije “oprala” od ove gluposti.

Milena Ćeranić – Nisam sa oženjenim! (foto: Facebok)

Jedno vreme Ćeranić je ovo ponavljava kao navijena, a onda je naglo prestala da komentariše privatni život. Inače, sve je počelo kada je ušla u vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem, koji je čekao dete sa svojom ženom. Milena se na sve načine prvo trudila da u javnost dospeju informacije o njhiovoj aferi, dok u zvaničnim izjavama “nikad nije imala komentar”.

I tako je Milena negirala, dok ih prošlog leta paparaci nisu slikali kako se ljube u Podgorici. On i dalje veoma oženjen, ona i dalje veoma slobodna.

Maja Nikolić – “Grudi su mi porasle jer sam držala dijetu” (foto: Instagram)
Maja Nikolić – “Grudi su mi porasle jer sam držala dijetu” (foto: Instagram)

Maja Nikolić je pre nekoliko godina ugradila silikone. Potpuno suprotno zdravom razumu i očinjem vidu, Maja je bez blama izjavila kako su joj grudi porasle jer je držala dijetu. Sve je u redu, mogla je da izjavi i da su porasle i od margarina, keksa ili se ujutru tako probudila.s

Izvor: Blic.rs

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI