Prati nas

Bizarno

Lažni otac: Milici Dabović lokalni prevarant napravio dete

Dabovićeva je krajem decembra rodila sina Stefana, a u devetom mesecu je, navodno, raskinula s njegovim ocem Vukom, koji se prema pisanju pojedinih medija uopšte ne zove tako.

Glossy

Košarkašica Milica Dabović prošle godine, ubrzo nakon raskida sa Šimetom Simonom Šiklićem, upoznala je, navodnog, Vuka Rotena iz Beča i s njim zatrudnela. Međutim, košarkašica je sve vreme pokušavala da sakrije njegov izgled i s njim se nije pojavljivala u javnosti, što je probudilo sumnju mnogih.

Dabovićeva je krajem decembra rodila sina Stefana, a u devetom mesecu je, navodno, raskinula s njegovim ocem Vukom, koji se prema pisanju pojedinih medija uopšte ne zove tako.

“Taj Miličin Vuk uopšte nije Vuk, zapravo ne zove se tako, čovek se zove Ljuba i ozbiljan je prevarant. Mnogi ljudi po gradu ga traže jer ih je prevario za silne pare. Uopšte mi nije jasno na koju foru je smuvao Milicu i koju joj je priču prodao. Bavio se prodajom medicinske opreme i slot-aparata, znam da ga jedan dečko juri za 20.000 evra, dok ga drugi beogradski biznismen traži zbog mnogo ozbiljnije sume. Moguće da će i Milici navući probleme na vrat, a ona je u drugom stanju i to joj uopšte ne treba. I nije Vuk varao samo muškarce, on je i mnogim devojkama prodavao maglu, obećavajući im život u Beču, u kojem navodno živi,” za Puls otkriva dobro obavešten izvor koji dodaje:

“Zato ga je verovatno i zanimalo da li ste mu uslikali lice jer se krije od svih, a plaši se da ga ne nađu kod Milice.”

S druge strane, komšije popularne košarkašice tvrde da njenog Vuka nikada nisu upoznali: “Bio je jedan buca pre nekoliko meseci, dolazio sa njom, ali se posle toga nije pojavljivao. Da vam kažemo nešto, mi smo čuli da se taj čovek uopšte i ne zove tako, već da je njegovo pravo ime Ljuba,” otkrila je Miličina komšinica.

Milica je u intervjuu za jedan magazin ispričala da je Vuka upoznala u jednom restoranu, ali da se nije previše sa njim družila jer joj to nije dozvoljavao bivši dečko Šime Simon Šiklić. Zatim je pokušala da objasni kada su počeli da se zabavljaju. U svakom slučaju, ona je sa Vukom, iliti Ljubom, dobila sina Stefana, a u kom će smeru dalje ići ova saga, ostaje da vidimo.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Daisy Duvall

    05. 02. 2018. at 11:07

    “Da vam kažemo nešto, mi smo čuli da se taj čovek uopšte i ne zove tako, već da je njegovo pravo ime Ljuba”… tipicno balkanski tracevi -.-

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top