in

Lepa Boba i Brena potrošili 80.000 evra na putovanja

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović svaku priliku koriste da se spakuju i odu na put, a kako Srpski telegraf saznaje, oni su tokom prošle godine samo na odmor potrošili oko 80.000 evra.

Poznati bračni par letovao je na Maldivima, u Monaku, Kanu, Nici, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a Italiju su obišli uzduž i popreko boraveći u luks-hotelima.

Brena i Boba su navikli da nekoliko puta godišnje odlaze na odmor. Letovanje se podrazumeva, a ako Breni dozvole obaveze, odlazi se i na planine preko zime. Tokom 2020. su najviše putovali jer Brena nije imala koncerte i nastupe zbog epidemije koronavirusa. To ih nije sprečilo da slobodno vreme iskoriste da što više budu van Srbije, pa kad se sve skupi, mesecima su bili na putovanjima! Dva puta su putovali na Maldive u razmaku od nekoliko meseci. Brena je insistirala da tamo provedu praznike jer se tamo najbolje odmori i napuni baterije. U poslednje vreme vole sami da odu na put bez dece, a to nije bio slučaj prethodnih godina, kada su svi zajedno porodično letovali, priča nam upućeni izvor.

Pevačica i njen suprug ne štede ni dinar na putovanja, a kad se sve sabere, na odmor su do sada pukli novac za koji bi mogao da se kupi pristojan stan u Beogradu.

Brena i Boba pre svakog odmora otprilike sračunaju koliko novca im je potrebno. Ako odlaze na put, nikad sebi ne udaraju limit jer hoće da uživaju za sve pare. Tu se nikad ne štedi jer Brena kaže da su putovanja nešto što se pamti celog života, pa uvek insistira da se rezervišu hoteli sa pet zvezdica u mestu koje posećuju. Skoro sam s njima sedela na ručku jer se dugo nismo videli, pa smo počeli neku temu o putovanjima. Pričali smo o cenama na nekoliko lokacija, a Brena se našalila i rekla da su lagano mogli da kupe stan u Beogradu po ceni od 80.000 evra jer su toliko spiskali na odmore tokom prošle godine. Rekla je: „Nijedan odmor ne može da nam prođe bez troškova koji su ispod 6.000 ili 7.000 evra. Ovo sam okvirno računala, ali mislim da je suma još veća“ , priča naša sagovornica, koja je insistirala da ostane anonimna, pa je dodala:

Brena mi je rekla da u februaru planira da skokne u Švajcarsku na Alpe. Jedna njena koleginica je skoro bila i rekla joj je da mora da ode tamo na zimovanje jer je to jedan od doživljaja koji se pamti.

ST/Dragan Kadić
Dali 50.000 evra na renoviranje stana u Monaku
Lepa Brena je nedavno odlučila da posle 20 godina renovira luksuzni stan koji ima u Monte Karlu, s obzirom na to da tamo često odlaze porodično. Pevačica i njen suprug izdvojili su oko 50.000 evra za preuređenje enterijera, a zamenjen je kompletan nameštaj. Brena obožava Monako, pa uvek priča da je pametna investicija ulagati u nekretninu koja je tik uz more. Inače, u blizini Breninog stana živi i najbolji teniser sveta Novak Ðoković sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom. Monako je omiljen među teniserima, pa tu nekretnine imaju i Boris Beker, Goran Ivanišević, Bjern Borg, Mario Ančić i drugi.