Lepa Brena dala vrlo otvoreni intervju za HRT!

Lepa Brena je trenutno promoviše svoj novi CD, i najavljuje koncert u Zagrebu u maju mesecu posle mnogo godina. Ali od svih pojavljivanja u hvatskoj javnosti ono što me je definitivno zakucalo u fotelji, bio je intervju za emisiju „Nedeljom u dva“, kontroverznog voditelja HRT-a Aleksandra Stankovića.

Razgovor je bio izuzetno zanimljiv, jer Brenu ne možemo često da vidimo i čujemo u javnosti da otvoreno priča o svom privatnom životu. Tako voditelj nije bio stidljiv da Breni postavi vrlo škakljiva pitanja. Brena je pričala koliko joj je bilo teško kad su joj 2000.e godine kidnapovali sina i kad su se svi zajedno posle ovoga preselili u Ameriku. „Tad sam mislila da više nikada neću zapevati. I ja i Boba smo bili osedeli preko noći i izgledala sam starije jedno 200 godina“… Ispod pogledajte jedan prilog iz emisije.

Pričala je takođe o svojoj kompaniji Grand, o svojoj muzičkoj karijeri, kako je počela, kako je doživela svoju veliku popularnost, kako je prihvatila nadimak Lepa Brena koji joj je nadenuo Minimaks… „Nije mi se sviđalo Brena, da sam je birala bilo bi nešto zvučno kao što su imena Sofija Loren, Rakel Velč, Klark Gejbl…“ Sa osmehom je odgovorila na pitanja da li je muž  Slobodan Živojinović redovno bije kao što se piše po tabloidima. Rekla je kroz smeh: „Ma nije baš tako, on se mene plaši, ja sam snažnija kad se pobijemo…“ Aleksandar Stanković je pred sam kraj emisije postavio i pitanje o estetskoj hirurgiji. Brena nije bila presrećna što mora da govori i o tome, ali je rekla da nikada nije uradila ništa na svom telu, ali nema ništa protiv ovog vida ulepšavanja… Hmmm, pa to baš i nije bilo iskreno…

6 Responses

  1. Obozavam je!TRIDSETAK GODINA JE VOLIMO,ne mali broj ljudi!Dostojanstveno je iznosila svaku pesmu.Slusali smo,i slusamo,njene pesme,ne gledamo ih!
    Sada bi da zavirimo i u njenu spavacu sobu!!!Tudjim problemima volimo da se nasladjujemo jer sopstvene nismo sposobni da resimo!
    Ona i svoje godine lepo nosi,ma sva je slatka…

  2. Brena je super…….ona je jedina pjevacica na nasoj estradi koja nesto vrijedi….samo naprjed….bravo Breno:):):):):):)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI