Search
Close this search box.

Lepa Brena spremna za turneju!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Lepa Brena danas u hali „Tivoli“ u Ljubljani počinje svoju dugoočekivanu veliku turneju, koja će se kako je pevačica najavila završiti u aprilu mesecu velikim koncertom u Areni ili na Ušću u Beogradu. Među gradovima koje će posetiti nalaze se između ostalih i Zagreb, Banja Luka, Sarajevo i Mostar.

Cela turneja nalazi se pod palicom muzičkog producenta Aleksandra Milovanovića Milija, koji donosi i ozbiljne promene u zvuku Brenine muzike. Možda ćete se iznenaditi kada budete pogledali ovaj snimak sa poslednje probe pred koncert u Ljubljani.

brena-sa-orkestrom

Mili je skupio neverovatanu ekipu vrhunskih muzičara među kojima ćete videti Tijanu Milošević i njenog supruga Zorana Čauševića, a prateće vokale će pevati talentovane Bjuti Kvins. Neki muzičari koje ćete videti na snimku su školovani muzičari sa prestižnog univerziteta Berkli, koji su možda i po prvi put zasvirali narodnjačku dvojku, jer kako Brena obećava na koncertima kojih će biti preko 100, čuće se i njeni najraniji hitovi, ali i sad već jako popularne pesme sa poslednjeg albuma.

Kako će to zvučati Brena i bend po nazivom Miligram pogledajte u videu ispod:

izvor: Press, video: Svet

POSLEDNJE VESTI