Lepa Brena zaplakala pred 15.ooo ljudi u Zagrebu

Kako izveštavaju hrvatski mediji, sinoćni koncert Lepe Brene u Zagrebu je bio jako uspešen, ali i emotivan. Brenu je u Areni dočekalio 15.000 obožavalaca, i izlazivši na scenu Brena ih je pozdravila rečima:

“Zagrebe, dobro veče! Ne mogu sakriti radost što sam opet ovde s vama! Hvala što ste ostali uz mene sve ove godine. Dosad nam je himna bila “Hajde da se volimo”, a nova neka bude “Uđi slobodono”.

lepa-brena1

Iako nije uspela u potpunosti rasprodati zagrebačku Arenu, ovo je ipak bio jedan od najposećenijih konecerata u ovom prostoru. Brena je publiku dobro zagrejala hitovima kao što su “Mile voli disko”, “Sitnije, cile sitnije”, ali i novim hitovima sa albuma “Uđi slobodno”, koji su svi pevali u glas. U jednom se trenutku dirnuta emocijama iz publike, koju je uglavnom činila starija populacija, Brena na sceni i rasplakala.

lepa

Koncert su ipak delimično obeležili i protesti ispred same Arene, gde se okupilo 200 do 300 veterana i ratnih invalida  Hrvatske koji su bili protiv dolaska pevačice u Zagreb. Na svu sreću sve se završilo u najboljem redu, i Brenin koncert će ipak ostati upamćen kao fenomenalan, kako kažu sami posetioci…

foto: 24sata.hr

Povezane vesti

Back to Top