Search
Close this search box.

Letujte kao zvezda u Bečićima!

Hotel za opuštanje i uživanje - Bellevue Iberostar 4*

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Hotel za opuštanje i uživanje – Bellevue Iberostar 4*

Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete na letovanje ove godine, mi imamo sjajan predog. Posetili smo za vas hotel u kome ćete se osećati kao prava zvezda – hotel Bellevue Iberostar 4* u Bečićima.

Hotel, koji posluje u sklopu španske grupacije Iberostar koja ima preko 100 hotela sa četiri i pet zvezdica, donosi duh Španije na Jadransko more, u sred Bečića.

Od izvrsne hrane, preko udobnih soba, velikih bazena, wellness centra, peščane plaže pa do nasmejanog osoblja i vrhunske usluge – Bellevue Iberostar 4* ostaviće vas bez daha i poželećete se da se u njega ponovo vratite i naredne godine.

Uz različite aktivnosti pored bazena, možete sasvim besplatno naučiti, između ostalog, kako da igrate salsu ili da uživate u aquabicu sa iskusnim i jako zgodnim instruktorima. Pored toga, možete se svakodnevno opustiti na besplatnim časovima yoge, koja se radi na travnatoj površini u miru i hladu.

Posebna prednost je, ako idete sa decom na letovanje, orijentisanost hotela na porodična putovanja. Deca se, pored plaže, mogu zabavljati u dečijem kutku hotela, u dečijem bazenu i igraonici sa animacijskim programom ili uživati sa vama u mirnom delu wellness centra.

Takođe, sloboda pokreta je zagarantovana jer se hotelski kompleks prostire na preko 400.000 kvadratnih metara.

Usluga All inclusive zaista opravdava svoj naziv jer u nju potpada sledeće: doručak, ručak, večera, pizza bar (između ručka i večere), piće na pool baru, korišćenje teniskih terena, teretana, unutrašnji bazen… Gladni i žedni ne možete ostati, verujte nam. :)

 

Prednosti hotela prema našem mišljenju

1. raznovrsna hrana za svaki obrok (voće, povrće, meso, riba, pite, salate, deserti, pića)

2. mirno i opuštajuće mesto (čuje se cvrkut ptica stalno), ali vrlo blizu Budvi gde možete da uživate u noćnom životu

3. higijenski uslovi na veoma visokom nivou

https://www.youtube.com/watch?v=BI8DbT27MAg

Napomena: ležaljke na plaži se naplaćuju nezavisno od usluge hotela, što važi za celu Crnu Goru. Internet se dodatno naplaćuje, ni u jednom delu hotela nije besplatan.

Agencija Olympic Travel je obezbedila popust od 15% za rezervacije do 30. juna.

 

POSLEDNJE VESTI