in

Lidija Vukićević konačno menja skupštinu za seriju

Glumica i poslanica se vraća pred kamere


Foto: Instagram

Lidija Vukićević je dugo godina bila poslanica Srpske radikalne stranke, pa su gledaoci navikli da je gledaju u Skupštini, gde doduše nije često bila pred govornicom.

Ipak, rešila je da se vrati svom pravom pozivu – glumi, pa je nakon snimanja reklama za neke brendove kafe, dobila ulogu u seriji.

Nju ćemo uskoro gledati u popularnoj seriji „Igra sudbine”, a vesti je podelila na Instagramu

„Igra sudbine suđeno nam je da se nas četiri volimo”, napisala je glumica.

„Ovako počinje radni dan glumca. Prvo šminkanje. Šminkanje je umetnost, ako ne volite mnogo šminke na licu, to samo mogu da postignu posebni u tom poslu”, istakla je Lidija.

Foto: Instagram

Vukićević, koja je od 2007. godine poslanica Srpske radikalne stranke u Skuštini Srbije, u prošlogodišnjem intervjuu za Gloriju istakla je da nije feministkinja i da smatra da bi polovi trebalo da budu razdvojeni, “da žene budu žene, a muškarci – muškarci”.

“Bitan mi je libido, da bih se osećala ženom, moram da imam strast i pažnju. Nisam feministkinja, neću da se takmičim sa muškarcima. Volim da muškarac bude jači i da žena ostane žena, da moj muškarac bude snažniji, bolji i sposobniji od mene,” rekla je ona.

Lidija je potom navela i primer pravog džentlmena.

“Kada mi ispadne minđuša, ako se ja prva sagnem da je podignem, nemam šta više da pričam sa muškarcem koji je pored mene,” rekla je ona.