Search
Close this search box.

Ljudski Ken postao Barbika a sada nastavlja da šokira operacijama

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Ljudski ken Rodrigo Alves nedavno je postao ljudska barbika, Roddy Alves, a sada se ponovo preimenovala u Jessicu Alves.
Svojim plastičnim operacijama ne prestaje da šokira javnost: na njih je sveukupno potrošila bogastvo, a za sada ih je uradila više od 100. Prvo je iz običnog muškarca želela postati živi Ken, a kada je to i ostvarila, odlučila je da bude žena. Njene natečene i izobličene fotke nakon operacija šokirale korisnike društvenih mreža širom sveta, no ona je na njih ponosna.
Jessica je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je da oblači žensku odeću još kada je bila mali dečak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom Big Brotheru. Njeno lice postaje sve gore i gore, a priznala je kako ju je pandemija zaustavila od operacija. „Imam ožiljke na nosu. Želela sam ga obnovim pa su mi zbog toga odstranili hrskavicu. No, ona je propala, sada ne mogu ni da dišem. Pokušavam da uživam u životu na drugi način, bez plastičnih operacija. Pokušavam da budem srećna i bez toga,“ rekla je jednom. „Sada sam prava ja. Glamurozna, prelepa, ženstvena. Godinama sam pokušavala da živim kao muškarac. Imala sam pločice na stomaku, mišiće na rukama, ali samo sam lagala sebe. Ja sam žena i uvek sam imala ženski mozak. Sad mi telo odgovara umu,“ rekla je.

POSLEDNJE VESTI