Ljudski Ken nakon 60 operacija: Vreme je za decu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rodrigo Alves svoj je život posvetio plastičnim operacijama pomoću kojih je potpuno promenio svoj izgled, zbog čega su ga mediji prozvali ‘ljudski Ken’

Danas, nakon 60 operacija, Alves je napokon zadovoljan svojim izgledom pa sada ima novi san – želi postati otac.

„Sad kad sam gotov s operacijama, imam mnogo više vremena da se posvetim sam sebi. Veoma želim da imam psa i decu. Moja deca, naravno, neće izgledati kao ja jer sam ja svoj izgled potpuno promenio nakon svih operacija,“ izjavio je on za Daily Mail.

Svojoj budućoj deci neće zabraniti plastične operacije – čak će im to i platiti.  „Ako budu želeli da idu na operacije nakon što napune 18 godina, naravno da ću im dati podršku i platiti im to, baš kao što je i meni moja porodica“, dodao je Rodrigo.

Inače, Alves se upravo vratio iz Rusije gde je učestvovao u emisiji Muškarci i žene u Rusiji, u kojoj je upoznao druge ‘ljudske lutke’, uključujući i ljudsku Barbie.

„Rusija je zemlja iz koje sve te ljudske Barbike dolaze. Ja nikad nisam hteo da izgledam kao Ken i mislim da zapravo uopšte ne izgledam kao on. Ali svejedno sam postao senzacija u Rusiji i svi me vole“, izjavio je.

POSLEDNJE VESTI