Prati nas

Extra

Lukas: Ne širim mržnju, već ljubav!

Samo poziva na ljubav! (foto: Novosti)

Samo poziva na ljubav! (foto: Novosti)

Folk pevač Aca Lukas, koji će sa koleginicom Cecom Ražnatović snimiti treći po redu duet za predstavu Ljubav u doba kokaina, poručuje da on nikada nije širio mržnju, kako su svojevremeno pojedini mediji pokušali da ga predstave.

“Nema gde nisam pevao i nema gde me ne zovu. Odazovem se na svaki poziv ukoliko se postigne dogovor o nastupu i potpuno mi je nebitno u kojoj zemlji i kojim ljudima pevam. Pa sama činjenica da u svom velikom timu imam ljude iz različitih država i različitih nacionalnosti je dovoljan dokaz da mi takve stvari ne igraju ulogu kod čoveka”, kaže Lukas za Folk-portal dodajući da svoje fanove poziva samo na ljubav!

“Bitno je samo da čovek bude čovek, a ja kroz svoju muziku nikada nisam širio mržnju već isključivo ljubav, na koju to konstantno pozivam i sve svoje fanove”, izjavio je popularni pevač.

D.M./Tracara.com

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Ana_WLY

  31. 10. 2014. at 15:15

  Lijepo, Aco, lijepo!

 2. Lungo mare

  31. 10. 2014. at 15:58

  Dobar je Lukas, ali i on ima smeće hitove glava boli.
  Ima neka njegova gdje se spominje medicinski termin “bajpas”…. i
  onda se čovjek upita, kakvi su to tekstopisci da slažu glupe rime da nemogu biti gluplje i kakvi su po pjevači koji to prihvaćaću.
  Zamisli bajpas, pa to je dno-dna,poruka veliko ćorak a da ne govorimo o drugim naslovima tipa alkohol,čivas,gaćice i sliči odjevni predmeti i opijati.Aca ako misli biti In mora se držati strogi pravila i maknuti se od pejsmekera i bajpasa.
  Ajmeeee….majko——najbolje da tu svoju glupu numericu pjeva kad ode u penziju…..a sve drugo je dobro i bilo bi i bolje kad bi manje mahao svojim čuperkom čuvene fudbalerke.Friz mu je glup ko ku*ac.

 3. Mislim

  31. 10. 2014. at 17:46

  Dragi Lukase,svojom pesmom i muzikom sigurno ne siris mrznju,
  ali ogrtanjem sahovnice sigurno ostavljas poruku da bi sve za pare ucinio.
  Samim tim,iritiras narod,jer se ni u snovima ne moze dogoditi da neki njihov pevac ogrne dvoglavog orla.A mi,sve za pare prebolimo.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top