in

Luna Đogani uzela producenta Anastasije Ražnatović za prvi singl

Ponesena nekadašnjom slavom roditelja, koji su devedesetih sa grupom Funky G važili za najtraženije u regionu, ćerka Anabele Gagija Đoganija, Luna Đogani, rešila je da započne muzičku karijeru.

Iako ju je javnost upoznala kao blogerku u nekoliko domaćih rijalitija, ona bi volela da se sada predstavi kao pevačica, pa je najavila pesmu Deveti krug.

Producent numere je, ni manje ni više nego Darko Dimtrov, poznat i po prva dva hita Anastasije Ražnatović, inače nekadašnje Lunine bliske prijateljice. Nezvanično, prijateljstvo između njih dve puklo je zbog koncerta Jelene Karleuše, koji je Luna posetila, ali buduća pevačica u više navrata je govorila da joj nedostaje Ražnatovićeva.

„Luna je uživala u prijateljstvu sa Anastasijom, a iako više nisu u kontaktu, ona na sve načine želi da joj se približi, makar to bilo i površno. To je jedan od razloga zbog koga je odabrala Dimitrova kao producenta svog prvog singla,“ kaže izvor blizak Luni.

„Ona zna da je pogrešila i da verovatno nikada neće obnoviti prijateljstvo sa Cecinom ćerkom, pa na sve moguće načine pokušava da joj stavi do znanja da joj je krivo i da joj privuče pažnju. Pa, čak i kadrovi novog spota podsećaju na Tasin! Anastasija za sada ne pada na te fore,“ dodaje izvor.

Drugi izvor tvrdi da je Luna namenski odabrala slične zvukove poput Anastasijinog jer smatra da može da bude veće zvezda od Cecine ćerke.

„Mnogo ljudi zna za nju zbog rijaliti emisija u kojima je učestvovala, zbog čega će popularnost pokušati da zacementira. Priče o Anastasiji u tome mogu samo da joj pomognu,“ zaključuje izvor.

Luna Đogani prvi singl objaviće uskoro. Poslušajte deo u nastavku.