Search
Close this search box.

Ma koga ovo zanima?! #6

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Čizme, veštački kuk i poslednji let – dobrodošli u ovonedeljni pregled potpuno nezanimljivih vesti!

Suzana Mančić se uspešno oporavlja nakon operacije kuka. Nakon što je demantovala da joj je ugrađen otrovan kuk, Suzi je rešila da vreme u bolnici ubije tako što je počela da piše svoju – autobiografiju. Pošto je ugostila sve novinske ekipe, večita tinejdžerka, nekadašnja loto devojka, a sada bingo baka, u autobiografiji opisaće sve što joj se za života događalo. Dakle, prvi pornić i njegova krađa, drugi pornić i njegova krađa… Novi snimati neće, barem je tako najavila.

Šokantne fotografije stižu nam i iz tabora srpske DIVE, Jelene Karleuše. Dotična je uslikana na jednom aerodromu – u čizmama koje nisu na štiklu. Još neobičnije je bilo to što Jelena na sebi nije imala ni trunku šminke. Dođe nam da se zapitamo… da li je Jelena zaboravila i farmerke kod kuće.

Izgleda da je Svetlani Seki Aleksić Piljikić neko zaboravio da kaže da život javnih ličnosti ponekad ume da bude težak i nepredvidiv. Kao, kada na primer imate profil na društvenoj mreži Twitter pa se jave raznorazni lažni i pravi profili, koji vas prozivaju i koji vam se podsmevaju. Seka nije mogla da podnese pritisak javnosti pa je glavom bez obzira pobegla sa Twittera, ostavivši neke onlajn tabloide bez materijala za naslove kao što su Sekin pas gleda crtani ili Sekin pas u novom odelu ili pak Sekin pas dobio obrok. Nedostajaće nam i Sekini nokti, svakako. To je bio Sekin @poslednjilet, zaista.

Od ostalih vesti po važnosti izdvajamo: Soraja umislila da je devojke kopiraju – Braja se na Twitteru svađa sa lažnim profilima – Radiša Urošević kaže da mu je Angelina Jolie ukrala muziku za film. Kako javljaju svetski mediji, Angie zbog optužbi na lekovima za smirenje. Ukoliko niste znali, Dejan i Ljuba Aličić ne razgovaraju. Ukoliko niste znali ko su Dejan i Ljuba Aličić – neka ostane na tome.

I dalje čekamo da se Severina porodi… ne javljaju ništa. :(

Ukoliko mislite da smo nekoga zaobišli – znate da smo to namerno uradili. U svakom drugom slučaju, javite nam vaše utiske na mail@tracara.com!

*Napomena: Ovaj tekst je u potpunosti šaljive prirode i nema nameru da uvredi nikoga.

 

 

 

POSLEDNJE VESTI