Maca Diskrecija šokirala izjavom: Šta će se desiti pre nego što napuni Arenu?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook/Maca Diskrecija)

Nekadašnja starleta, a danas pevačica, Senada Nurkić, iliti Maca Diskrecija, napravila je zastoj u karijeri, na njenom samom početku, ali to, kako sama kaže, nije njena krivica, niti manjak interesovanja publike, koju naziva mačićima, nego prljavih pravila po kojima se igra u domaćem šoubiznisu.

„Karijera mi je u padu jer dobijam pretnje ubistvom i razna uslovljavanja saradnika. Stopirana mi je pesma Ljubav traži pare. Traže mi da prestanem da se bavim ovim poslom“, otkrila je Maca za Alo. 

„Kako da pevam kada neću da budem sa nekim ljudima za novac da bi mi snimili album. Nemam želudac za to, iako mi je pevanje veliki san. Ne mogu da nastavim zbog takvih ucena, na žalost mojih fanova, koji dugo čekaju na moj estradni povratak“, priznala je Diskrecija, dodavši da je svesna da nije vrhunska pevačica, ali da poseduje harizmu i sposobnost da napravi sjajnu atmosferu gde god da se pojavi.

Na pitanje novinara spomenutog lista o tome da li sanja da jednog dana napuni Arenu, ona je u svom stilu odgovorila: „Kako je krenulo, pre će neko mene da napuni nego ja Arenu.“

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI