Madona i Hesus: kabala veridba???

Madona i njen “boy toy” Hesus odlučili su se na novi korak u svojoj vezi. Naime, pošto je Hesus od kad je u vezi sa 28 godina starijom Madonom prešao na Kabalu, par je odlučio da se u jednom Kabala centru obaveže na vernost. U prevodu na jezik hrišćana to znači da su se verili??? Valjda… :) Madona je, kako piše britanski Mirror, odlučila da učvrsti njihovu vezu posle neuspešnog pokušaja da usvoji devojčicu Mersi iz Malavija.

madonnajesus3

Inače, čak je i Madonina dvanaestogodišnja ćerka Lurd iz braka sa igračem Karlosom Leonom, počela da se šali na račun velike starosne razlike između Hesusa i Madone. Tako Lurd iz zezanja, zgodnog brazilskog manekena zove svojim “bejbisiterom”, jer su po godinama on i Lurd mnogo bliži, nego mama Madona i Hesus. Hesus ima 22, Madona 50 godina.

Ovih dana se piše i o tome kako je Madona počela da se brine i za obrazovanje brazilskog manekena. Tako je počela da mu plaća časove engleskog, jer Brazilac jedino govori portugalski jezik. Hmm, očigledno je da do sad i nisu puno razgovarali, ali ipak su odlučili da bi mogli malo da se bolje upoznaju. Hihihihihi… Hesusovi časovi koštaju i po nekoliko hiljada dolara nedeljno. Šta da očekujemo posle ovoga- časove klavira, lepog ponašanja, jahanja???

Povezane vesti

Back to Top