Prati nas

Madonna o saradnji sa Malumom, novim pesmama i albumu!

Muzika

Madonna o saradnji sa Malumom, novim pesmama i albumu!

Pop ikona se vratila u punom sjaju!

Madonna je nedavno objavila svoj novi single Madellin, prvi vodeći sa novog albuma Madame X koji planira da izda ovog leta, a kraljica pop muzike je u novom intervjuu koji je dala za američke medije govorila o saradnji sa mladim pevačem Malumom, ali i zvuku koji će novi album imati.

Upoznala sam ga na dodeli VMA nagrada prošle godine i bio je neopisivo sladak i drag” , započela je Madonna. “Sledećeg dana mi je poslao buket cveća i poruku u kojoj je rekao da mu je čast što smo se upoznali i da mu je bilo neizmerno drago jer smo proveli veče zajedno na dodeli” , objasnila je ona.

Prema njenim rečima, nakon te večeri pop ikona je počela da preslušava njegovu muziku i dopao joj se njegov stil i specifičan rnb / regge zvuk sa kojim je i sama htela da eksperimetiše na novom albumu.

Nakon toga sam ga pozvala i radili smo zajedno. Neverovatan je. Dopada mi se njegova poslovna etika i činjenica da je tako posvećen svemu što radi. Nije napustio studio ni jednog trenutka sve dok nismo završili pesmu, to mi se jako svidelo” , priznala je ona.

U februaru ove godine obe zvezde su iznenadile fanove zajedničkim fotografijama iz studija, a Maluma je tom prilikom izjavio za američke medije da je proveo par dana u Los Anđelesu, tako da je to iskoristio da se nađe sa Madonnom u studiju.

Madonna je pored novog singla najavila još četiri nove pesme koje će izaći pre svečane premijere celog albuma, a radi se o pesmama I RIse – 3. maj 2019 , zatim pesma Crave sa Swae Leeom 10. maja 2019. , zatim pesma Future sa reperom Quavo 17. maja 2019. godine, i na kraju Drak Ballet koja izlazi 7. juna, pred samu premijeru novog albuma.
Zvezda će nastupati i na ovogodišnjoj dodeli Bilboard muzičkih priznanja, a nakon toga i na Evroviziji u Tel Avivu.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Muzika

To Top