in

Madonna pala dok je nastupala na dodeli BRIT nagrada!

Dešava se i najboljima od nas! (foto: The Guardian)
Dešava se i najboljima! (foto: The Guardian)

Kraljica popa Madonna sinoć je imala najzapaženiji nastup na dodeli BRIT nagrada u Londonu.

Madonna je poslednji put na britanskoj dodeli nagrada nastupia pre više od 20 godina. „Vratila“ se svojim novim hitom Living For Love i sjajnim nastupom, samo što je imala mali peh: pala je s bine!

Problem je nastao kada je njen ogrtač koji je dizajnirao Armani ostao zavezan, a jedan od plesača koji je trebao da ga povuče i skine ga, povukao je i srušio pedesetšestogodišnju pevačicu. Ovaj peh nije sprečio kraljicu pop muzike da nastavi svoj spektakularni nastup sa kojim je zatvorila ovogodišnju 35. po redu dodelu nagrada.

Mnogi su se zabrinuli da li je pevačica dobro nakon pada, a Madonna je putem svog Instagram profila, na kome je vrlo aktivna, obavestila fanove da je dobro, napisavši „Armani mi je smestio! Moj prelepi ogrtač je prečvrsto bio zavezan. Ali ništa ne može da me zaustavi i ljubav me je podigla, baš kao u pesmi. Hvala vam na lepim željama! Ja sam dobro!“

Ono što su svi „zahvaljujući“ padu moglo da se primete je to da je pevačica ovog puta pevala uživo! Pogledajte kompletan nastup!