in

Maja Berović: Samo je Ceca veća zvezda od mene

Pevačica šokirala izjavom

Foto: Instagram

Maja Berović nedavno je objavila novi album Intime, a zahvaljujući tome da je za svaku pesmu snimila i spot, ceo album brzo je postao među najslušanijima u regiji.

Milionski pregledi beleže se na YouTubu, pesme su prvih dana stalno bile na trending listi, a fanovi ne mogu da se odluče koja pesma je veći hit.

Berović je poznata kao blaga i skromna, zbog čega su se svi iznenadili kada je sebe uporedila sa Cecom.

„Svesna sam da je sada samo Ceca veća zvezda od mene! Bilo bi glupo da kažem da nisam jer prosto moji rezultati to govore i potvrđuju. Kada vidim sve ovo što se dešava onda moram da budem svesna,“ rekla je Maya u emisiji Ekskluzivno i nastavila:

„Možemo mi pričati o sebi da smo ovakvi i onakvi, ali ako nemamo dela da to potvrde sve pada u vodu.“

Lepa Brena, Jelena Karleuša i Dragana Mirković koje iza sebe imaju velike karijere i uspehe nisu želele da komentarišu javno ovu Mayinu izjavu, preneo je Svet.

S druge strane, Saša Vidić smatra da je Maya sebe precenila, te da prvo treba da formira svoj vizuelni identitet.

„Maya prvo mora da se odluči u vizuelnom smislu da li je Ceca ili Jeca, ne može da bude na dva polja. Ne poznajem je lično, svi kažu da je ona dobra. Ali ako ti nemaš nikoga da kaže za tebe da si đubre ili ološ, to znači da ništa posebno ne izazivaš. Pa ona mora biti dobra kad je muzla krave po Bosni. Ona je na početku izgledala kao mala navesta, pa je onda bila Kasandra, pa se malo izoperisala jer želi da bude Bijonse”, kaže Vidić u svom stilu.