in

Maloletni sin Britney Spears otkrio jezive porodične tajne na Instagramu


Sin popularne pevačice Britney Spears, Jayden Federline, odlučio je iskoristiti slavu njegove majke kako bi i sam postao popularan na društvenoj mreži Instagram.


Tokom godina se dosta pričalo o životu Britney Spears, međutim niko nije očekivao da će najnovije glasine pokrenuti njen 13-godišnji sin.

Jayden je snimio live video za svoj Instagram u kojem je rekao da će ispričati „celu priču“ o svojoj majci kada dobije više pratilaca.

„Šta se događa s mojom majkom? Ispričaću vam priču o njoj kada me bude pratilo 5.000 ljudi na Instagramu. Kako budem postajao popularniji, tako ću otkrivati više detalja o Britney“, objasnio je Jayden .

Kada su ga pitali manipuliše li neko s njom, odgovorio je da ne zna. U jednom trenutku ga je neko pitao hoće li Britney snimiti nove pesme sad kad je završila nastupe u Las Vegasu, na šta je on odgovorio da nije primijetio da Britney radi na novim pesmama.

„Sećam se da sam je jednom prilikom pitao: ‘Mama, šta se dogodilo s tvojom muzikom?’ Ona mi je odgovorila: ‘Ne znam, dušo. Mislim da ću možda prestati da pevam.’ Bio sam iznenađen, pa sam je pitao: ‘Znaš li koliko novca ti zarađuješ od pevanja?'“, istakao je Jayden .

Do kraja snimka Jayden je usoredio svog oca Kevina Federlinea s Isusom, dodao da mu se sviđa dečko njegove majke, kao i da njegov deda, otac Britney Spears, nije dobar čovek i da slobodno može nestati s lica Zemlje.

Podsetimo, njegov deda Jamie Spears već neko vreme ima zabranu prilaska unucima, zbog navodnog sukoba.

Inače, Instagram nalog Jaydena Federlina ugašen je nedugo nakon ovog snimka.