Prati nas

Mara i Saša to su srca dva…

Vesti

Mara i Saša to su srca dva…

Marjiana Mićić, voditeljka emisije Najgori od sve dece je do pre nekoliko dana non-stop pričala o svojoj srećnoj ljubavi sa dečkom Borisom! Ali izgleda da baš i nije bilo tako lepo i savršeno, jer ceo grad priča da je trenutno u vezi sa mladim pevačem Sašom Kovačevićem! Čak ju je i Maca u sinoćnjoj emisiji  Najgori od sve dece u svom fazonu provocirao: ” A gde ti je Saša Kovačević?”

Naime, Saša i Marijana su se upoznali letos u kafiću u blizini Marijaninog stana, čiji je vlasnik Kovačevićev  blizak prijatelj. Od tad su, kaže Svetov izvor nerazdvojni! “Skoro svaki dan svraćaju u lokal i ostaju do ujutru. On njoj peva pesme, ljube se i drže za ruke. Često se i jadaju jedno drugom, jer su zbog posla kojim se bave izloženi velikom stresu. Takođe, veoma su zauzeti, pa ne mogu da provode dan i noć zajedno što bi svakako hteli. Toliko se vole da ga ona odnedavno prati čak i na nastupima. Evo, skoro je bila u Lazarevcu sa njim. Često se dešavalo da gazda zatvori lokal na nekoliko dana kako bi njih dvoje uživali u intimnoj atmosferi, jer je Saša vrlo popularna javna ličnost i nigde nemaju mira od ljudi koji non-stop prilaze i žele da se fotografišu.”-kaže dobro obavešteni izvor.

Ivona, Sašina devojka, očigledno je shvatila s kim ima posla pa se i sama bacila u romansu sa njegovim dobrim prijateljem, pevačem Damirom Handanovićem koji je u izjavi za Svet to i potvrdio uprkos Kovačevićevim navodima da je njegova veza sa Ivonom u redu. S druge strane, kada je o Marijani reč, poslednjih dana se šuška da je raskinula višegodišnju vezu sa dečkom Borisom, jer je on saznao za njeno “druženje” sa popularnim pevačem. Pa ovo je kao prava španska serija!!!

izvor: Svet


5 komentara

5 Comments

 1. Jelena

  23. 01. 2009. at 16:38

  UZAS!

 2. Pingback: Saša Kovačević: operacija sinusa

 3. Pingback: Šta se dešava kod Velikog Bate? Čanak izašao, situacija između Maca i Tijane vrela!

 4. jecka

  18. 03. 2009. at 19:11

  bas su sldak par!

 5. jecka

  18. 03. 2009. at 19:12

  hocu reci SLADAK

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top