Prati nas

Život

Maria Menounos nakon tumora mozga: Samo sam srećna što sam živa

Preživela težak period (Foto: Just Jared)

Maria Menounos otkrila je kako se oseća dva meseca nakon operacije tumora mozga, kao i kako je preživela najteži period života.

Bila je ovo teška godina za voditeljku E! Newsa: nakon stresa oko oca Constantinosa, obolelog od dijabetesa i brige za majku Litsu, koja se bori sa rakom mozga u četvrtom stadijumu, glumica je u februaru saznala da i sama boluje od tumora mozga.

View this post on Instagram

I can't believe it's been two months since I had brain surgery!!!! It's surreal to me to look back at photos and videos. I see this photo taken TWO days after a 7.5 hour Brain surgery and am so thankful to all the doctors and nurses who helped me. I never realized how much pain I was in until I slowed down the ride. It was a huge reality check for me. That's why I'm hoping the message is heard loud and clear-listen to your bodies and take action. There are a lot of things I'm going to do with this new found wisdom. Helping those going through similar things is at the top of my list. I've never been more excited about life. I feel so free! Most of all I'm so thankful to god , my family , friends , colleagues all of you who have sent me so much love and support at this time. And of course..whinnie. Therapy dogs are so helpful for healing. Thankfully she's been on the payroll 😝 since we found each other years ago at he west valley shelter!

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

“Zdrav život uvek je bio moj prioritet. Mislim da me je sve ovo što se desilo ubedilo da sebi dam više vremena.” rekla je Menounsonova, dodajući da joj je terapeut preporučio da se više poveže sa drugim ženama.

“Nije da nemam prijateljice u svom životu, jednostavno sam bila fokusirana na posao. Nikada nije bilo vremena za spontani odlazak na piće sa njima, već samo posao, posao, posao.” priseća se ona.

Za hrabru tridesetdevetogodišnju glumicu sada je život prioritet, a ne karijera, uz šta odvaja mnogo više vremena za sebe. I dok se polako priprema za povratak na posao, Maria se posvetila Pure Barre vežbama, kako bi oporavila telo i povratila snagu nakon teške operacije.

“Očajnički pokušavam da se vratim na staro, te krećem sa vežbama koje ne zahtevaju mnogo napora i pokreta, tako da, na neki način samo čekam da se ponovo vratim na noge.”.

Osim oporavka, Maria je svoju pažnju usmerila i na planiranje venčanja sa njenim emotivnim partnerom, scenaristom Kevenom Undergarom: “Nekoliko nedelja nakon operacije, razmišljala sam i donela odluku da trebamo da se venčamo, da treba da imamo decu. Nisam više želela da čekam, naravno, nakon što ozdravim.” iskrena je ona.

Par još uvek nije do detalja isplanirao proslavu, ali je glumica sigurna da je našla pravog čoveka za sebe: “Kevin bi mi uvek govorio kako sam jaka. Nikada nisam verovala u to, ali sada znam da je bio u pravu.”.

View this post on Instagram

Peaceful moments with @undergaro

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top