Prati nas

Foto

Mariah Carey uhvaćena kako se ljubi sa plesačem na plaži

Bryan je Mariahin plesač na turneji i po sopstvenom priznanju, zaljubljen je već dugo u pevačicu (foto: Instagram/bryantanaka)

Bryan je Mariahin plesač na turneji i po sopstvenom priznanju, zaljubljen je već dugo u pevačicu (foto: Instagram/bryantanaka)

Pre dva meseca Mariah Carey pripremala je venčanje sa australijskim milijarderom Jamesom Packerom. Bili su ludo zaljubljeni, a onda je odjeknula vest da su raskinuli veridbu i da je pevačica odlučila da zadrži skupoceni verenički prsten koji je dobila od milijardera.

Tada se takođe nagađalo da je za raskid kriv neko treći. Naime, i ranije se znalo da je Mariahin plesač koji je prati na nastupima Bryan Tanaka ludo zaljubljen u nju, što smo imali prilike da vidimo u videu koji najavljuje njen rijaliti.

A photo posted by @okmagazine_ru on

Juče je romansa 33-godišnjeg plesača i 46-godišnje zvezde potvrđena, kada su ih paparaci uhvatili kako razmenjuju nežnosti na jednoj plaži na Havajima.

Mariah je nosila crni kupaći kostim i nije skidala osmeh sa lica dok je uživala na plaži i u vodi sa svojim mlađim dečkom.

1 komentar

1 komentar

  1. Marianhel

    02. 12. 2016. at 23:25

    Uvek mi je ova žena bila fuj.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top