Marija Mihajlović: Ne pada mi na pamet da ćutim

Marija nema nameru da napusti TLZP (foto: Nightlife)
Marija nema nameru da napusti TLZP (foto: Nightlife)

Vokalni trener Marija Mihajlović, članica žirija showa Tvoje lice zvuči poznato, i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji da Tv Prva i Grand produkcija favorizuju takmičara Baneta Mojićevića .

Iako je zbog svog neargumentovanog posta na Facebooku naišla na osudu produkcije i čelnih ljudi TV Prva, Marija kaže da nema nameru da pred finale napusti TLZP.

“Niko mi nije rekao da će me izbaciti iz šoua i to bi posle svega bilo bez veze jer bismo tako direktno ugrozili slobodu govora. Moje mesto u ovom šouu je da razmišljam o svakom takmičaru. Vrlo je jasno da se Bane favorizuje, zbog toga sam i reagovala. To su primetili i ostali učesnici i nimalo im nije prijatno. Mojićević jeste vanserijski talenat i predobar dečko, ali ja težim ka tome da svi imaju isti tretman”, izjavila je Marija za Kurir.

Vokalni trener učesnika showa poručuje da niko ne može da joj zabrani da na svom Faceooku profilu piše šta god hoće.

“Meni niko ne može da zabrani šta ću da pišem na svom profilu. Nemam ništa protiv Granda ili Prve, ali smatram da treba da postoji jednak prostor za sve”, smatra Marija, koja je u intervjuu demantovala navode da favorizuje takmičarku Jelenu Gavrilović.

“Nije tačno da je Jelena moj favorit. Nikog ne favorizujem. Mesto žirija mi je silom prilike nametnuto, mene najviše zanima rad s takmičarima”, završava ona.

Povezane vesti