Dara Bubamara oplela po TLZP-u nakon finala

(foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Nakon završetka ove sezone emisije Tvoje lice zvuči poznato, u kojoj je pobedio Daniel Kajmakoski,  Dara Bubamara je izrazila svoje nezadovoljstvo jer smatra da je zaslužila da uđe u finale. Naime, pevačica je sigurna da je upravo ona digla gledanost šou programa, te je trebalo da stoji rame uz rame sa ostalim finalistima.

TLZPNedelja 21h ! Ovo sam sam ja ??Sasa Matic ! svaka cast produkciji za masku za sve !

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

„Ja sam bila najveća zvezda šoua Tvoje lice zvuči poznato. Podigla sam im gledanost, svi su najviše mene komentarisali. Vlado Georgiev i Ivan Ivanović su bili oštri prema meni, stalno su mi se podsmevali, ali to je njihova sramota. To govori o njima, kakvi su ljudi. Njih dvojica ne mogu da me iznerviraju, ali ne volim kad neko pokušava da me ponizi. Žiri me baš nije štedeo“, rekla je Dara za Informer, a potom dodala: „Više su voleli pop pevače. Njih su forsirali. Ipak, pokazala sam da sam dobra i u tom žanru. Dobro sam imitirala Mariju Šerifović“.  

Nedelja 21 h !TlZP , tv prva ! ?u ulozi Marije Serifovic ! ❤️divna pesma bas sam uzivala!❤️ A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Međutim, i pored svega, pevačica tvrdi da se ne kaje što je pristala da učestvuje u emisiji.

„Šta je bilo, bilo je. Važan je cilj, koji je human. Nije bilo lako, ali sam dala sve od sebe. Za ovakav šou treba hrabrosti. Pa ima mnogo mojih kolega koji se tripuju da su zvezde, a nisu imali hrabrosti da učestvuju u ovoj emisiji. Ja sam zvezda i bez TLZP, ističe Dara.

???????

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on


Najnoviju domaću štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI