Search
Close this search box.

Nikola Rokvić: Žiri TLZP-a je favorizovao Ivanu Peters

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook)

Iako je šou program Tvoje lice zvuči poznato imao svoje finale u nedelju, strasti se još nisu smirile i takmičari i dalje dele svoje impresije, kao i negativne komentare na račun produkcije.

Nakon što je Dara Bubamara prozvala žiri koju ju je oštetio isuviše negativnim komentarima, Nikola Rokvić je istakao kako je, sa druge strane, isti taj žiri učinio medveđu uslugu njegovoj koleginici Ivani Peters time što ju je preterano favorizovao.

„Moram reći par stvari o jednoj nepravednoj situaciji tokom emisije TLZP! Reč je o Ivani Peters!“, započeo je pevač na svom Facebook profilu. „Žena se trudila, bila je odlična tokom celog show-a! Problem nastaje kada pojedini članovi žirija, iz samo sebi poznatih razloga, bez njene želje, čine kontra uslugu Ivani i bez razloga je favorizuju u svakoj emisiji! To je toliko nerviralo ljude da su oni još više favorizovali Ivanu da bi pokazali neku ‘nadmoć’ i da im se može, što je greška, jer samim tim su uticali da se stvori animozitet prema takmičaru, što se i videlo tokom glasanja publike! Na kraju da kažem da je show prošao i da treba da budemo ponosni što imamo takvog pevača kao što je Ivana i da se radujemo njenom povratku na scenu!“

Smatrate li da je Nikola u pravu, odnosno, da je žiri favorizovao pevačicu grupe Negative, kao i da bi ona imala bolji plasman od 5. mesta da komentari žirija nisu bili takvi kakvi su bili?

POSLEDNJE VESTI