Zbog infarkta, pevačica prošla kroz agoniju: prisetila se teškog perioda

Pevačica Ivana Peters pre tačno sedam godina doživela je infarkt u prostorijama Radio-televizije Srbije, nakon što je bez ikakvih problema učestvovala u snimanju emisije.

Hitna pomoć je reagovala i uputila Peters u Klinički centar, nakon čega joj je ugrađen stent i srce je počelo da radi normalno.

Pevačica je objavila fotografiju koja je nastala u sobi u kojoj je tog dana doživela srčani udar, kao i još jednu fotografiju, u istoj sobi, ali u znatno boljem zdravstvenom stanju.

“Pre sedam godina i sad – RTS Košutnjak. U istoj sobi u kojoj sam doživela ‘srčku’. Deluje tako daleko, a tako blizu. Srećan mi i ovaj rođendan,” istakla je Ivana Peters.

Inače, pre nekoliko godina Ivana je pričala o infarktu i opisala kako se osećala.

“Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40. i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije,” rekla je ona tada i dodala da je osećala tegobe i pre toga.

“Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život,” rekla je Ivana.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI