Goca Tržan otkrila zašto nije pričala sa Ivanom Negativ: Znala sam da nikada neću pevati kao ona

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nekadašnje pevačice grupe Tap 011, Ivana Peters i Goca Tržan, tek se par godina unazad intenzivno druže. Njih dve su se godinama nakon napuštanja benda koji im je doneo slavu – ignorisale.

Goca Tržan sada je odlučila da progovori na ovu temu, pa je otkrila razlog zbog kog se više od deset godina nije družila sa koleginicom Ivanom Peters.

 „Nas dve smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim nerešenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend „Tap 011″. Obe smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno pre tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu,“  započela je Goca Tržan priču.

„Ivana me je veoma nervirala pošto je pevala mnogo bolje i drugačije od mene. Dok sam slušala Ivanu mislila sam da glumata, a zapravo sam se divila njenom glasu, znajući da nikad neću pevati kao ona.“

Goca je istakla još jedan detalj iz vremena kad su bile zajedno u grupi.Bila sam ubeđena da se svi frajeri lože na Ivanu. I danas mislim da je tako,“ rekla je Goca.

„Uvek smo bile prisutne u životu one druge, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo tek pre nekoliko godina. Bila sam uz Gocu dok je prolazila kroz razvod, jer se njen razlaz sa bivšim suprugom odvijao onda kad smo organizovali koncert,“  rekla je Ivana, prenosi Gloria.

POSLEDNJE VESTI