Search
Close this search box.

Ivana Peters: Mnogim pevačima su potrebni časovi pevanja

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ivana Peteres trenutno menja Jelenu Karleušu u žiriju muzičkog takmičenja Zvezde Granda, a kako sama priznaje, nije joj bilo lako da zauzme mesto svoje koleginice.

„Trebalo mi je malo vremena da se opustim, te mi je sada mnogo lakše nego na prva dva snimanja. Nije lako biti Karleušina zamena, jer ljudi očekuju šou. Ja nisam Jelena, ali se nadam da je moje učešće urodilo plodom,“ rekla je ona i objasnila da se sa Karleušom čuje.

„Još ne znam kada će se vratiti ali je prilično uključena u celi proces mentorisanja. Savetujemo se najviše oko kandidata, pričale smo o onima koji su ostali u takmičenju i šta dalje nameravamo da radimo. Jelena ima najbolju grupu pevača i svako ko je došao kod nje ima šta da pokaže ili nauči,“ otkrila je ona za Alo.

Ivana je otkrila da će tek sada početi da ulazi u sukob sa ostalim mentorima, ali da ništa nije zlonamerno.

„Sa svima sam se svađala osim sa Sašom Popovićem. Moguće da mu je glupo da se svađa sa mnom jer me još nije dobro upoznao, pa ne sme. S druge strane, Marija je sama rekla da ona gleda sve crno ili belo i po tome je posebna,“ ističe Peters.

Pevačica je dodala da su joj mnogi kandidati tražili da im drži časove pevanja. „Planiram da se time ozibljnije bavim, jer su mnogi kandidati tražili da im držim časove pevanja,“ otkrila je, a onda se osvrnula na neke od pevača i pevačica koji su dugo na sceni.

„Postoji puno afirmisanih pevača kojima bi dobrodošli časovi pevanja, ali nije na meni da kažem ko su oni. Ipak, istina je da ih ima više među zabavnjacima, jer su narodnjaci uglavnom bolji pevači,“ rekla je Ivana Peters

POSLEDNJE VESTI