Search
Close this search box.

Suzana Mančić : Nisam zaslužila poslednje mesto!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

  (foto: Prva.rs)

Čuvena voditeljka i  loto devojka, Suzana Mančić, koja je bila jedan od takmičara humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, ne uspevši da se plasira u finale, bez lažne skromnosti govori za dnevne novine Blic.

„Konkurencija je bila oštra i regionalna, za Danijela je glasala cela Makedonija. Razočarana sam što sam završila na poslednjem mestu jer ga nisam zaslužila“, kaže Suzana.

Voditeljka priznaje da je zadovoljna poslednjim nastupom i ne krije da je razočarana zbog poslednjeg mesta, komentara žirija i nepravde koja vlada u šou-biznis svetu.

„Nepravda u show-biznisu je svakodnevna! Mislim da nisam dobro ocenjena ni od žirija niod publike. Očekivala sam bolji plasman. Ali ne želim da mi gorčina poraza bude ispred revijalnog dela u finalu na kome ću nastupati. A što se tiče komentara žirija, nikada se nisam osvrtala na komentare drugih. Po njima sam najgora, ali najbolja sam kada sam najgora“, sa optimizmom priča Suzana.

Reklo bi se da su i ostali takmičari, koji su napustili TLZP, razočarani, sudeći po njihovim izrazima lica u toku eliminacije.  Ima i onih zadovoljnih poput glumca Bogoljuba Mitića Đoše.

„Nisam razočaran što nisam ušao u finale, to je zaj*bancija, da se tako izrazim. Krivo mi je samo što sam na probama bio bolji“, priča Đoša.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI