Prati nas

Vesti

Marija Šerifović besna stolicom glađala Viki i za dlaku je pogodila u glavu

Ove dve pevačice su se često svađala u emisiji, ali ovog puta je otišlo predaleko

Atmosfera na snimanju popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda uvek je dinamična, a novi sukob je nastao kada je Marija Šerifović gađala Viki Miljković stolicom i za dlaku je pogodila!

Naime, pevačica je opet pokazala da ju je vrlo lako izbaciti iz takta, a ovog puta ju je iznervirala Miljkovićkina neodlučnost. U toku duela publici su se se predstavila dva kandidata, jedan kome je mentor Jelena Karleuša i drugi kome je mentor Marija, a Viki se dugo premišljala, ne želeći ni jednom ni drugom da da glas.

Vlasnica hita Bubice glasala je mimo svih protokola, a kako su oba kandidata imala po pet glasova, trebalo je da se uradi preglasavanje, ali je Miljkovićka bila neodlučna i tada!

Iako se Saša Popović obratio Viki rečima da glas mora da dodeli jednom od dva kandidata, pevačica to nije uradila sve do trenutka kada je Marija počela da vrišti. Žustra polemika se vodila nekoliko minuta, a kada je Šerifovićka počela da urla na Viki, ona je dala glas Karelušinom kandidatu.

Marija je na ovo poludela, pa je ustala, zgrabila stolicu i bacila je na Viki, koja je za dlaku izbegla hitac u glavu. Marija se posle toga pokupila i htela da izađe iz zgrade. Kolegu su je, ipak, nekako smirile i ubedile da ne pravi dramu, izjavio je izvor za Srpski Telegraf.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top