in

Marija Šerifović: Popoviću, ostaješ bez člana žirija


Foto: Instagram

Marija Šerifović planira povratak iz Amerike u Srbiju ali zbog uvedenih mera zabrane usled pandemije, postoji mogućnost da će pevačicu zadržati u karantinu.

Budući da slede snimanja nove sezone takmičenja “Zvezde Granda”, ona je na vreme, i to javno, obavestila Sašu Popovića da postoji mogućnost da će u početku ostati bez jednog člana žirija.

“Ovom prilikom želela bih da pozdravim sve i da obavestim da najverovatnije sledi karantin zbog povratka kući… I da obavestim Sašu Popovića da je ostao bez člana žirija. Tako da, braćo i sestre, vidimo se nekada kad Covid prođe”, rekla je pevačica u video snimku na Instagramu, u kojem je glumila kako svira harmoniku, prenosi Nova.

Podsetimo, snimanje emisije Zvezde Granda prekinuto je zbog korone, potom nastavljeno ali sezona nije završena, objavljeno je u saopštenju u maju.

„Zbog letnje pauze sezona neće biti završena u junu kao prethodnih godina, već će se nastaviti u septembru budući da imamo vrsne kandidate iz regiona i sveta koji su se do sad predstavili. Mentori će vredno raditi sa svim učesnicima kako bi se na jesen ’Zvezde Granda’ nastavile tamo gde ih je i zadesila pandemija korona virusa“, kažu u „Grand produkciji“.

Saša Popović i njegov tim će ovog leta raditi online audicije, a one kandidate koji prođu kasting očekuje uzbudljiva muzička borba.

„Od septembra će novi kandidati uz određena pravila steći mogućnost da se pridruže kandidatima koji su već u takmičenju. O tome će detaljnije govoriti Saša Popović koji će zajedno sa žirijem učiniti takmičenje još zanimljivijim“, navodi se u saopštenju.