in

Marija Šerifović: Ti si najbolje ikada otpevala moju pesmu!

(foto: Screenshot)
(foto: Screenshot)

U sinoćnoj polufinalnoj emisiji Zvezda Granda je verovatno najzapaženiji komentar dobila takmičarka Zvezdana Stevanović i to od jednog od, kako to ona sama voli da kaže, najsurovije iskrenih članova žirija. 

Nakon što je pobrala sve simpatije prilikom regularnog dela takmičenja, Zvezdana je u baražu otepvala pesmu U nedelju koju u originalu izvodi Marija Šerifović.

Budući da su dosad takmičari koji su pevali Marijine pesme obično neslavno prolazili, što zbog težine tih pesama, što zbog upečatljivog vokala Šerifovićke sa kojim je teško nadmetati se, mnogi su pomislili da je Zvezdana napravila pogrešan izbor kada je odlučila da se uhvati u koštac sa ovom pesmom. Međutim, po završenoj izvedbi dobila je aplauz i od same Marije, a potom i pohvalu koju za koju je odmah istakla da joj neverovatno znači.

„Ne znam da li će tebi nešto ovo u životu značiti, ali ako govorimo o raznoraznim ljudima, kolegama, takmičarima, amaterima, profesionalcima i svim ostalim pevačima u ovoj državi, ovo je najbolja izvedba Nedelje koju sam ja ikada čula“, rekla je Marija.

Kako to zvuči možete poslušati u nastavku.