Marijana Mateus predstavila novu kolekciju

Na velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Marijana Mateus predstavila je novu modnu kolekciju Flora. U okviru svoje osme samostalne revije, dizajnerka je pred prepunom salom SNP-a prikazala preko 40 modela. Cvetne, u pastelnim i vedrim koloritima, ali i jarkim bojama, haljine dominiraju ovom razigranom kolekcijom.

“Jako sam zadovoljna! Ovo je sigurno moja najbolja revija do sada, ne samo zbog sjajnih modela, već i zbog ove neverovatne scenografije. Moja želja je da tokom leta reviju prikažem i u nekim drugim gradovima, kao što su Banja Luka, Novi Pazar i Budva”, otkrila je Marijana Mateus za Tračaru nakon revije.

Kreatorka je  i ovog puta je pripredila pravi spektakl, za koji je inspiraciju pronašla u najvećim ikonama 20. veka, Grace Kelly i Marilyn Monroe. Glamurozan nastup novosadske glumice i voditeljke Kristine Radenković, koja se odlično snašla u ulozi Marilyn Monroe, oduševio je publiku. Istu reakciju izazvale su i ostale koreografije Milice Cerović.

Reviju Flora iz prvih redova posmatrale su i brojne poznate ličnosti, među kojima i Mirjana Bobić Mojsilović, Ena Popov, Biljana Ristić… Inače, prihod od ulaznica koje su bile u prodaji, Marijana će donirati Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku.

Pogledajte kako je bilo na reviji kao i fotografije novih modela iz kolekcije Flora Marijane Mateus.

 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI