Prati nas

Život

Matt LeBlanc: Da nisam dobio ulogu u Prijateljima, gladovao bih

Njegov put do uspeha nije bio lak, ali se na kraju sve isplatilo!

Pre nego se ostvario u životnoj ulozi u seriji Prijatelji, glumac Matt LeBlanc priznao je da je imao gomilu finansijskih problema i da je na svom računu u banci samo nekoliko dana pre nego je dobio ulogu, ostao na 11 dolara sa kojima je morao da preživi do sledeće audicije ili nastupa.

Tokom nedavnog gostovanja u jednoj večernjoj emisiji, glumac je priznao da je bio jako “tanak” sa novcem i da je imao puno sreće jer je dobio ulogu u seriji, obzirom da ga je to izvuklo iz gomile problema u koje bi, kako je izjavio, zasigurno upao.

Obično razmišljamo, okej, imam malo novca na računu, izdržaću pre nego nešto iskrsne, mislim da je kod mene to bilo jako malo novca … imao sam svega oko 11 dolara” , izjavio je. “Zasigurno bih gladovao.”

Srećom, LeBlanc je dobio ulogu Joeya Tribbiania – glumca koji pokušava da se probije u magični svet bogatih i slavnih – i ubrzo je sve krenulo na bolje, obzirom da je serija do danas ostala jedna od najupsešnijih sitkoma svih vremena.

Promo fotografija za seriju “Prijatelji”

Do tada je ipak raspolagao sa čime god je mogao. LeBlanc je u emisiji ispričao jednu dogodovštinu gde je morao da bude svoj vlastiti zubar kako bi uspešno odradio fotografije lica za seriju.

Kako je glumac ispričao, fotograf je predložio da Matt poseti zubara i izjednači svoje prednje zube koji nisu bili identični, navodeći da će tako lepše izgledati na slikama. Glumac je posetio zubara, ali nakon što je shvatio da će za takvu vrstu prepravke morati da plati mnogo veću sumu novca od one koje je imao, sam je improvizovao i nalepio drvene štapiće na zube.

Najsmešnije mu je bilo, tvrdi, to što je fotograf bio oduševljen poslom koji je zubar navodno odradio.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top