‘Stidim se poređenja sa Kim Kardashian!’

Nije kao Karleuša! (foto: Instagram)

Iako je ranije izjavila kako joj prija pažnja koja se stvorila oko nje, nakon poređenja sa rijaliti zvezdom Kim Kardashian, meksička voditeljka, Jimena Sanchez, sada kaže, kako se stidi zbog toga.

Naime, Jimena je za Mexican Mail izjavila kako je neizbežno porediti nju i gospođu West, jer fizički su veoma slične, ali takođe navodi, kako ne razume toliko pažnju javnosti, jer tvrdi da su one, karakterno i profesionalno, sasvim drugačije osobe.

“Kim i njene sestre u životu ne rade baš ništa, i sve što su postigle nije postignuto nikakvim talentom. Ja sam ipak svoj život posvetila nečemu drugom. Volim svoj posao, i veoma sam dobra u tome što radim. Fizički, nas dve ličimo, ali dalje, zaista ne vidim bilo kakvu svrhu poređenja”, izjavila je Jimena kojoj, sada odjednom, smeta nadimak Meksička Kim Kardashian.

Voditeljki meksičke verzije televizije Fox Sports, je očigledno stalo da javnost ubedi kako je bolja od rijaliti zvezde, pa je nastavila sa pričom kako ništa osim izgleda ne deli sa slavnom Kim.

“Obe smo popularne na društvenim mrežama, tako da je nemoguće ne primetiti našu sličnost, ali dalje upoređivanje zaista nije potrebno. Iako ona deluje sasvim zadovoljna svojim životom, ja ipak nikada ne bih volela da živim kao ona”, završila je Jimena.

Ova voditeljkina izjava može se shvatiti kao otvoren animozitet prema Kim Kardashian, ali je činjenica da nije bilo popularne rijaliti zvezde, ni Jimena ne bi došla u žižu javnosti.

himena-5

Povezane vesti