in

Mesečni horoskop za jun 2020. godine.

U nastavku pročitajte mesečni horoskop za jun 2020. godine.

Ovan

Posao: Vaš vladar Mars smešten u znaku Riba donosi pad energije, blagi umor I sklonost da budete rasejani, a otuda I mogućnost pravljenja poslovnih propusta i grešaka, pa pripazite. Ipak, polje posla je generalno dobro postavljeno, saradnja sa ženama donosi napredak I dobre poslovne dogovore I projekte. Povoljan je period za one Ovnove koji su u  poslovima vezanim za marketing, turizam, saobraćaj, špediciju…

Ljubav: Ovog meseca bićete u fazi preispitivanja svoje veze, svog odnosa sa partnerom. Nemate više nimalo strpljenja za njegove ispade i rešili ste da o tome ozbiljno porazgovarate i ako je moguće da se dogovorite kako dalje. Želite sve ili ništa. Nikakva tolerancija više ne dolazi u obzir. Slobodnim Ovnovima dopašće se osoba koju upoznaju preko prijatelja, ali tu se nešto odugovlači. Nikako da napravite situaciju za vas dvoje, kako biste mogli bolje da se upoznate i približite jedno drugom. Stalno ste u većem društvu tako da ne možete da ostvarite intimniji kontakt. Još malo strpljenja…

Zdravlje: Napetost i nervoza pratiće vas tokom meseca, više se odmarajte…

Bik

Posao: Povoljan uticaj Sunca u Blizancima na vaše polje posla I finansija donosi mogućnost prosperiteta i napretka tokom meseca. Ukoliko razmišljate o samostalnoj karijeri i nekim novim počecima, sada je povoljan period za tako nešto. Sekstil Marsa I Urana donosi brzinu u zaključivanju, ali isto tako i dosta  poslovnih obaveza tokom meseca.  Pratiće vas nestrpljenje pa lako možete ući u sukob sa kolegama I saradnicima.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, imate sada velike šanse da upoznate zanimljivu osobu sa kojom biste mogli da uđete u emotivnu vezu. Krećite se što više i družite, ne odbijajte pozive prijatelja. Čak postoji mogućnost da to bude i kroz poslovni kontakt. Pred vama je zanimljiv period, upoznaćete mnogo interesantnih osoba od kojih će vam se jedna i dopasti. Zauzeti Bikovi  razmišljaju o odlasku na put zajedno sa voljenom osobom. Moguće da je u pitanju kraći put, poseta prijateljima ili nešto slično. Jedan stabilan period je pred vama i bićete veoma zadovoljni.

Zdravlje: Stomak je osetljiviji, više se krećite!

Blizanci

Posao: Tranzit Saturna kroz polje karijere donosi stabilnost kroz posao, kroz vreme, ali isto tako i dosta izazova i prepreka sa kojim ćete morati da se suočavate tokom ovog meseca. Imaćete vise obaveza nego što je uobičajeno, lako se moze desiti da budete kratki sa rokovima jer ćete u nekim trenucima biti pretrpani obavezama. Savet je da se malo bolje organizujete, jer ste dosta mentalno napeti u poslednje vreme. Blizanci koji su nezaposleni sada veoma lako mogu doći do zaposlenja.

Ljubav: Imate dosta interesantnih kontakata, zanimljivih susreta, prija vam druženje. Dopadate se jednoj osobi, ona vam već to otvoreno pokazuje, vi se nekako dvoumite. Bilo vam je interesantno dok niste postali sigurni u njenu naklonost, sada već ne znate da li biste hteli da uđete u vezu sa njom ili ne. Mozda ste se malo i ohladili, moguće je da ipak to nije prava osoba za vas. Pustite da vreme pokaže, ne žurite.  Kontakt sa nešto starijom osobom će vas zainteresovati. Verovatno ćete je upoznati kroz posao.

Zdravlje: Slabe tačke su noge i stopala, inače zdravlje odlično!

Nastavak na sledećoj strani