Miki Đuričić se vraća na rijaliti scenu – zbog dugova ulazi u ‘Maldive’!

Kuvar, pčelar, voditelj, rijaliti zvezda…Da li vam je nedostajao? (foto: Kurir)

Dugo ga nije bilo u rijalitijima programima. Ali pošteno – ni rijalitija na ovim prostorima takođe nije bilo. Tako da čim se ukazala nova prilika – eto njega opet.

Kako navode pojedini mediji, u Maldivima ćemo uskoro imati prilike da gledamo veterana rijaliti programa u nas – Mikija Đuričića. Pčelaru iz Kupinova će tako ovo biti peti rijaliti u kome će učestvovati i iako je posle svakog od njih govorio ’nikad više, izgleda da ga uvek neka muka natera da ponovo uđe u Velikog Brata/Farmu. Obično je to novac koji Miki nemilice troši na kocku. Tako je i ovog puta pristao da zbog ogromnih kockarski dugova proda svoju intimu, pa veruje da će mu novi rijaliti pomoći da ih vrati.

Miki je, navodno, zbog koncarski dugova od 20.000 evra, rešio da uđr u 'Maldive' (foto: Kurir)
Miki je, navodno, zbog koncarski dugova od 20.000 evra, rešio da uđr u ‘Maldive’ (foto: Kurir)

“On je u dugovima do guše zbog kockanja, a pozajmljivao je pare i od ‘opasnih momaka’. Godinama se krije od zelenaša kojima je dugovao oko 20.000 evra”, navodi izvor blizak Đuričiću, a prenosi Informer. Mada, znajući Mikija i njegove ispade u prošlosti, ni na Madivima ne očekujemo da će se dugo zadržati. Jer prvi Veliki brat je napustio posle samo 15 dana, drugi kada je u kuću ušao njegov otac, a sa imanja u Lisovićima je pobegao preskočivši zaštitnu ogradu. Ali, ako su zelenaški dugovi u pitanju, možda pčelar, bivši voditelj i kuvar ipak stegne petlju i pokuša da uživa u luksuznom hotelu.

Povezane vesti

Back to Top