Miki se kaje zbog napada na Ivana: Ovo mi nije trebalo!

Da li je vreme za rijaliti penziju? (foto: screenshot)
Da li je vreme za rijaliti penziju? (foto: screenshot)

Pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, izbačen je iz rijaliti šoua Maldivi zbog napada na pevača Ivana Gavrilovića, kog je udario pesnicom u lice. Miki je shvatio da je ishitreno reagovao, te se sada kaje zbog napada na bivšeg cimera.

Šta mi je ovo trebalo. Nisam smeo da ga udarim“, ponavljao je Miki tok0m povratka za Kupinovo, kada ga je produkcija vraćala kući iz rijaliti odmarališta. Iako su postojale mogućnosti da rijaliti zvezda ostane u Maldivima, televizija Happy je brzo reagovala te momentalno diskvalifikovala pčelara iz šoua.

“Zbog toga što je fizički nasrnuo na Ivana Gavrilovića i time prekršio pravila serijala Hotel Maldivi, Miki Đuričić izbačen je iz šou programa koji se emituje na Happy televiziji. Happy televizija je reagovala odmah, čime je pokazala da je apsolutno protiv svake vrste nasilja”, stajalo je u saopštenju produkcije Maldiva.

Miki je u rijalitiju proveo samo dva dana, te mu je ovo bio peti rijaliti po redu, a fizički obračun je imao i tokom učestvovanja u rijalitiju Farma, kada se potukao sa pevačem Markom Vanilom.

Da li vreme da Miki konačno kaže Zbogom! rijaliti šou programima?

https://www.youtube.com/watch?v=sv14aXiwq7I

Povezane vesti

Back to Top